Ove är en hängiven, driven och ytterst kompetent konsult som vågar utmana med sina värdefulla kunskaper och levererar med högsta kvalitet.

Ove visar ett tydligt engagemang, inte minst när det gäller förbättringsområden och att ta fram idéer om hur arbetat ska bedrivas. Med sin relevanta kunskap är Ove ett ypperligt bollplank, han är drivande med ett logiskt arbetssätt, tar fram mycket information, utmanar och ser nya möjligheter. Ove skapar trygghet genom att man vet att han levererar högsta kvalitet och löser problemen längs vägen. Han lutar sig mot fakta och data och har också modet att ge sig i kast med nya områden.

Ove är effektiv med en stark analytisk förmåga och är hängiven sina uppgifter. Med ett proaktivt förhållningssätt får han saker utförda, han besitter ovärderlig kunskap och kommer med viktiga insikter och värdefulla förslag. Ove vill alltid göra det bästa för kunden och med massor av nyttiga erfarenheter i bagaget är han en ytterst kompetent konsult som alltid går ’all in’ i sina uppdrag. Han är lätt och spännande att samarbeta med och är en konsult som ständigt söker utveckling.

Läs mer på Linkedin