Marcus är en driven och målinriktad utvecklare som analyserar kundens behov för att skapa hållbara lösningar och vill vara stolt över det han levererar.

Marcus är en lagspelare som engagerar sig stort i sina projekt och är mycket lätt att samarbeta med. Med sitt ansvarstagande och känsla för struktur vill han gärna att allt ska vara väldefinierat med tydliga specifikationer innan en utveckling startas. Han är en driven, duktig och självgående utvecklare som är väldigt bra på att analysera kundens behov och se hur olika lösningar passar in i helhetsbilden. Marcus slutför alltid sina uppgifter oavsett komplexitet med en mycket hög kvalitet.

Marcus arbetar mycket målinriktat för att kunna slutföra uppgifterna på bästa möjliga sätt. Han har ett driv efter att skapa bra och hållbara lösningar som kan vara återanvändbara och lösa problem på andra ställen. Med sin djupa kunskap inom utveckling ser han den större bilden, han är tekniskt nyfiken och vill ständigt uppdatera sin kompetens och drivs av att vara stolt över det han levererar. Marcus inspirerar, vill fullt ut förstå och uppfylla kundens behov och helst överträffa förväntningarna.

Läs mer på Linkedin