Med sin vilja att prestera och en envishet att lyckas har Julia en fantastisk förmåga att bygga starka relationer med ett fokus på att få affären i hamn. Julia visar ett ytterst starkt engagemang, hon gör alltid det extra och sprider energi till teamet. Med sitt mod och prestigelösa arbetssätt tar hon sig an nya utmaningar och vill ge kunden det bästa möjliga och gärna överträffa förväntningarna. Hon agerar professionellt, vill alltid prestera och nå så långt som det bara går med en envishet att lyckas.

Julia bidrar på alla plan, både affärsmässigt och kulturellt och kombinerar en målinriktad och tydlig strategi med sin ödmjukhet i bemötandet.

Julia har en nyfiken, öppen, nytänkande och positiv attityd där mycket är möjligt och med sitt fokus på lösningar gör hon sitt allra bästa för att få affären i hamn. Med sitt genuina sätt får hon kunderna att känna sig välkomna, hon är förtroendeingivande och gör verkligen det som krävs för att nå målen och hon inspirerar andra. Man samarbetar enkelt med Julia och med sitt fokus på affären och sin fantastiska förmåga att bygga starka relationer skapas också utrymme för nya samarbeten.

Läs mer på Linkedin