Jens har ett fullödigt engagemang med en stor erfarenhet som sträcker sig i allt ifrån utveckling till design. Han månar verkligen om att resultatet ska bli bra och med sin pedagogiska förmåga är han något av en stjärna i kundmötena där han fångar upp behoven och förklarar tekniska detaljer på ett lättillgängligt sätt. Med sin gedigna kunskapligger han i teknisk framkant, han månar om produkten och tar fram effektiva lösningar med en spännande förmåga att kunna se nya möjligheter.

Jens ligger i teknisk framkant, han är en stjärna i kundmöten och vill verkligen leverera effektiva lösningar som överträffar förväntan.

Jens är tekniskt nyfiken, han skapar en positiv anda i teamet, alltid påläst, tar initiativ och driver hela tiden arbetet framåt. Han är ödmjuk och prestigelös, tvekar inte att ta sig an nya tekniker och ger kunden rätt saker med hög kvalitet i rätt tid. Med sin höga ambitionsnivå levererar Jens ofta över förväntan och han går den extra milen för att hitta den bästa lösningen. Han skapar inte bara ett starkt förtroende för sin egen person utan också för företaget som han representerar.

Sammanställningen baseras på svar från 7 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt i augusti 2018 sammanställt av Per Frykman - Your Professional Reputation YPR AB.

Läs mer på Linkedin