Erik är en väldigt kunnig utvecklare av användargränssnitt med helhetsförståelse och ett gott öga för design. Han är lätt att samarbeta med och är någon man vill ha i ett team för att säkerställa kvalitet, han är dedikerad oavsett om det är lugnt eller uppförsbacke. Erik tar fullt ut ansvar med en bra dialog både med slutkunden och internt kring uppkomna problem. Han vill hitta de bästa lösningarna och söker informationen som behövs för att skapa ett optimalt resultat.

Med sin tekniska kunskap, smittsamma driv och sinne för design gör Erik alltid det extra för kunden och är någon man verkligen vill ha i ett team.

Erik har lätt för att ta till sig nya arbetssätt med sitt brinnande intresse för att utvecklas. Han är fokuserad på att skapa den bästa användarupplevelsen, är lyhörd för kundens behov och arbetar hårt för att denna också ska bli nöjd och ger sig inte förrän han har hittat den bästa lösningen. Erik har ett smittsamt driv, anstränger sig alltid för att göra det lilla extra för att kundupplevelsen ska bli så bra som möjligt, han håller deadlines och kan pedagogiskt förklara komplexa frågeställningar.

Läs mer på Linkedin