Eric är fokuserad på lösningar med ett klart affärstänkande och han vill hela tiden göra sina produkter snäppet vassare, lättare att använda och i många fall billigare. Han visar ett påtagligt engagemang i allt från planerande till genomförande, han har en entreprenörsådra, är smart och bryr sig verkligen om sina kollegor och kunder. Eric har en genuin teknisk helhetssyn, är mångsidig, analytisk och drivande, han är en snabb och noggrann utvecklare som tillför en stor erfarenhet.

Med kreativitet, affärstänkande och sin helhetssyn ligger Eric i teknisk framkant och han hittar snabbt lösningar på komplexa frågeställningar.

Eric är kreativ och är duktig på att prioritera vad som behöver åtgärdas först. Han är social, är bra på att kommunicera med kunder och kan då vara med om att både planera och genomföra arbetet. Eric har en hög ambitionsnivå, han backar inte för utmaningar, ligger i teknisk framkant och vill leverera bra och lättanvända funktioner. Eric inspirerar med sina idéer, sin omvärldsbevakning och när han i komplexa frågeställningar snabbt hittar lösningen som håller verkligt hög klass.

Läs mer på Linkedin