Dajana visar ett verkligt genuint engagemang och kombinerat med hennes ödmjukhet känns hon alltid totalt närvarande i mötet med kunden. Med sin påtagliga professionalism och tydlighet i bemötandet är hon målinriktad, positiv och gör allt för att klienterna ska bli nöjda. Hon är seriös och med sitt driv vill hon alltid nå och helst överträffa uppsatta mål. Dajana är en karismatisk och förtroendeingivande person som det är lätt att tycka om, hon har skinn på näsan och är charmig.

Med sin karisma och genuina vilja att genomföra affärer gör Dajana allt för kunden, hon är stolt över det hon uppnått och nyfiken på vad hon kan åstadkomma.

Dajana har en genuin vilja att genomföra och utveckla affärerna, hon är lyhörd och påläst och med sin inställning och yrkesskicklighet skapar hon mycket nöjda kunder. När affärerna går trögare, då ökar hennes engagemang för att verkligen nå målen. Hon har en smittsam optimism, lyssnar in kundens behov och får denna att känna sig väl omhändertagen. Dajana har integritet, hon vet vad hon vill och visar en stolthet för det hon uppnår och en nyfikenhet på vad hon kan åstadkomma.

Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt i april 2019 sammanställt av Per Frykman - Your Professional Reputation YPR AB.

Läs mer på Linkedin